FAQ

 • Ce e un Poken?

  Un poken este un gadget mic cu USB care iti permite sa stochezi date de contact de toate categoriile (inclusiv profile din retele sociale) pe care le poti schimba cu alti utilizatori de Poken prin simpla atingere a celor doua obiecte

  [ sus ]
 • De ce as folosi un Poken?

  Ca sa nu te mai stresezi ca nu ti-ai reinnoit stocul de carti de vizita sau ca sa nu mai cauti pe strada un petic de hartie pe care sa scrii ID-ul tau de messenger sau porecla de pe Facebook cand te intalnesti cu un prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult sau pur si simplu ca sa nu mai stai sa transcrii de mana in calculator toate numerele de telefon sau adresele de mail de pe cartile de vizita sau paginile de notes pe care le ai pe birou, prin buzunare sau ratacite prin casa. Si daca asta nu e suficient, ca sa fii tot timpul la curent cand cineva cu care te-ai conectat isi schimba numarul de telefon, adresa sau jobul.

  [ sus ]
 • Pai si daca stiu deja toate profilele prietenilor si datele lor?

  Chiar daca esti deja conectat cu toti prietenii tai, prin Poken Hub vei avea datele organizate toate in acelasi loc, vei putea exporta orice carte de vizita in formate compatibile cu Outlook si telefonul mobil si daca te conectezi cu prietenii tai ori de cate ori te vezi cu ei, iti poti urmari intalnirile online in caz ca te intereseaza statisticile. In plus, toate actualizarile datelor lor se vor petrece automat, nu va mai trebui sa modific tu de mana nimic.

  [ sus ]
 • Am un Poken. Acum ce fac cu el?

  Pasul 1: Ai trecut deja de el pentru ca zici ca ai deja un Poken. Daca nu il ai iti cumperi unul care iti place. Vezi magazin.

  Pasul 2: Te inregistrezi cu user si parola pe Poken Hub la http://www.doyoupoken.com la prima insertie a Poken-ului tau intr-un calculator si iti introduci datele tale de contact si personaliezi cum vrei cartea ta de vizita

  Pasul 3: Iti pui Poken-ul in geanta, la chei sau de gat.

  Pasul 4: Cand te intalnesti cu cineva in lumea reala, va atingeti poken-ii manuta contra manuta timp de 2 secunde si gata! Datele tale au trecut la celalalt si invers. Nu uita sa te mai conectezi din cand in cand la Poken Hub ca sa descarci datele obtinute astfel!

  maini si poken
  [ sus ]
 • Cate contacte pot sa stochez in Poken?

  Cu un PokenSpark te poti conecta cu 64 de prieteni intr-o singura tura, cu PokePulse, practic cu oricati. Nu uita insa ca, daca vrei sa ii si vezi in baza de date, trebuie sa ii si descarci in pagina ta.

  [ sus ]
 • Cum stiu ca a functionat?

  Cand Poken-ii isi ating manutele, daca conexiunea a avut loc cu success, beculetul din palma clipeste verde de cateva ori (vezi ca daca faci treaba asta in plin soare nu prea se vede). Daca beculetul clipeste rosu, asteapta sa se stinga si mai incearca o data pentru ca cel mai probabil atingerea a durat mai putin de 2 secunde. Daca beculetul clipeste portocaliu, inseamna ca fie ai devenit prea popular, fie nu ti-ai mai descarcat de mult contactele. In ambele cazuri, mai ai doar 4 locuri disponibile pentru conexiuni si ar fi cazul sa te conectezi la Poken Hub.

  [ sus ]
 • Trebuie sa imi dau toate datele de contact?

  Nu. Alege-le doar pe acelea pe care vrei sa le faci publice si schimba-le ori de cate ori doresti. Iti poti face o carte de vizita pentru prieteni si una pentru business. Le oferi pe care le doresti, in functie de ocazie.

  [ sus ]
 • De unde pot sa cumpar unul?

  Chiar de aici. Ti-l putem trimite prin Posta Romana sau prin curier, in functie de optiunea ta. Intra in magazin.

  [ sus ]