Testimoniale

Carmen Craciun (Asociat) www.bikezone.ro

"Imi pare rau dar mi s-au terminat cartile de vizita. Va trimit datele mele de contact cand ajung la birou." Nu-i asa ca va suna cunoscut aceasta fraza? Ati auzit-o de nenumarate ori, dar nu si de la mine. De cand am descoperit Poken lucrurile s-au simplificat. Mi-am facut 3 carti de vizita virtuale, diferite pentru partenerii de afaceri si prietenii de distractie. Actualizez informatiile rapid, fara costuri suplimentare si imi pot anunta toti prietenii de schimbarile intervenite. Transferul datelor? O joaca de copii! Singurul lucru pe care mi-l mai pot dori, acum, este ca toti cei cu care intru in contact sa opteze pentru acest sistem simplu de stocare si transfer al datelor de contact!

Madalina Uceanu (Career Coach) www.careeradvisor.ro

Folosesc un Poken de cateva luni deja, si am avut placuta surpriza sa gasesc in jurul meu multi alti entuziasti vizavi de acest nou gadget. De unde ne vine entuziasmul? In primul rand din marea usurinta cu care poti da si primi cartile de vizita ale celorlalti, fara sa aduni zeci de hartiute. Si, mai mult decat atat, aceasta carte de vizita se afla de fapt intr-o baza de date online, accesibila de oriunde, iar orice modificare pe care o aduce unul dintre cei a caror carte de vizita o am, apare automat in baza mea de date de contacte, fie ca este vorba despre o modificare a profilului lui pe LinkedIn, Plaxo, sau pur si simplu o schimbare a numarului de telefon!! Asta da ajutor in organizarea si mentinerea la zi a contactelor!


Elena Calin (Partener) www.customerfocus.ro

Sunt printre primii posesori de pokeni din Romania si sunt foarte incantata de noua mea "jucarie". M-a atras noutatea absoluta a acestui gadget care, dupa ce ca e atat de util, mai e si simpatic. Prin natura meseriei mele socializez mult si ma aduceau la disperare teancurile de carti de vizita care se adunau pe birou si care nu se introduceau singure in computer. Cel mai mult imi place functia de actualizare a bazei mele de contacte. As vrea sa fie cat mai multi utilizatori de poken, pentru ca vreau sa scap de cartile de vizita clasice!

Gabriel Vasile (Editor Sef) www.blogspot.bazilide.ro

Stiti ce e acela un Poken? E un gadget ideal pentru social networking. Ganditi-va la un breloc haios ce contine un cip RFID cu datele voastre de identificare (accepta chiar si doua profile: unul business si unul private) si care citeste datele existente pe alt poken prin simpla apropiere. Complementar, pokenii au si un stick de memorie inclus, 2GB. O prietena, importator al device-urilor, denumeste acest proces ,, a te pokeni,,. Interactiunea nu se opreste aici. Pokenul are atasat un cont pe un portal unde sunt incarcate intr-un tool de contact management toate profilele cu care s-a interactionat. Daca intre timp unul dintre acestea a operat unele modificari actualizarea se face automat.
Profilul in sine permite adaugarea unui numar destul de mare de elemente, ganditi-va la un profil gen LinkedIn. Mai mult, sunt posibile analize ale interactiunilor pe o anumita perioada (cu cine, de cate ori etc).